Informatie lebara

Bent u nieuw bij Lebara Mobile? Wilt u weten hoe u snel en eenvoudig belt met vrienden of familie?

Hier vindt u alles wat u moet weten om met uw mobiele telefoon te gaan bellen, sms'en of internetten.


SIM bestellen

Sim card
 Zoek een Winkel

 • De Lebara Mobile SIM-kaarten zijn op meer dan 20.000 verkooppunten verkrijgbaar. Klik hier verder naar verkooppunt bij u in de buurt.
Sim card
 Bestel de gratis SIM-kaart

 • Vraag nu direct de gratis SIM-kaart aan.
 • Met Lebara Mobile kunt u voordelig nationaal en internationaal bellen, sms'en en internetten.

SIM activeren

Sim card

Gratis SIM-kaart zonder beltegoed


 • Plaats de SIM-kaart in uw mobiele telefoon
 • Bel gratis naar 1244 om uw SIM-kaart te activeren. U krijgt vervolgens het verzoek een taal te kiezen. U kunt uit Nederlands, Engels of Pools kiezen.
 • Voor het opwaarderen van uw beltegoed kunt u gratis 1244 bellen. Koop beltegoed en selecteer optie 2: toets de 14-cijferige activeringscode in en sluit af met #. De waarde van de Lebara Mobile beltegoedbon wordt nu automatisch bijgeschreven.
 • U kunt nu bellen.
Sim card

Een SIM-kaart met beltegoed

 • Plaats de SIM-kaart in uw mobiele telefoon
 • Bel gratis naar 1244 om uw SIM-kaart te activeren. U krijgt vervolgens het verzoek een taal te kiezen. U kunt uit Nederlands, Engels of Pools kiezen.
 • Uw SIM-kaart beschikt reeds over beltegoed, dit kunt u na het activeren van uw SIM-kaart binnen 10 minuten gebruiken. U kunt bellen.

Nummerbehoud

Keep Your Number

Behoud gratis uw eigen nummer

U kunt gratis uw bestaande mobiele telefoonnummer meenemen naar Lebara Mobile. Deze service heet nummerbehoud.

Let op: uw SIM-kaart dient geactiveerd te zijn alvorens u gebruik wenst te maken van nummerbehoud!

 Aanvraag nummerbehoud

Zo werkt het

U kunt online een aanvraag doen voor behoud van uw nummer. U moet in de online aanvraag zowel het oude als nieuwe mobiele nummer en de bijbehorende SIM-nummers opgeven. De SIM-nummers vindt u achterop de SIM-kaarten.

Uw telecomaanbieder zal bij een postpaid abonnement een maand opzegtermijn aanhouden. Heeft u het abonnement al opgezegd? Vul dan als porteerdatum de datum einde contract in. Als het nummer geporteerd wordt voordat het contract is afgelopen kunnen hier afsluitkosten aan verbonden zijn. Neem contact op met uw huidige telecomaanbieder als u hierover vragen heeft.

Voorwaarden van nummerbehoud

U kunt geen extra nummers voor voicemail of fax overzetten naar Lebara Mobile. Vanaf het moment dat u de online aanvraagformulier verstuurt tot het moment dat het nummer is overgezet, mag u de SIM-kaart (waarop het over te zetten nummer actief is) niet aan een ander persoon overdragen. Als u bij uw vorige mobiele telecomaanbieder gebruik maakte van prepaid, dan verliest u uw beltegoed bij het overzetten. Op Nummerbehoud zijn de Algemene Voorwaarden van Lebara Mobile van toepassing. Lebara Mobile is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade door het niet op tijd overzetten van het telefoonnummer. U kunt de procedure van Nummerbehoud tot 2 werkdagen na het insturen van aanvraagformulier stopzetten door te bellen naar 0900-4321 321.

 

€ 7,50 extra credit

Sim card

€ 7,50 extra credit


Vraag hier uw GRATIS extra beltegoed aan wanneer u een Lebara Mobile SIM-kaart heeft met € 7,50 starttegoed.


Na registratie van uw gegevens ontvangt u het extra beltegoed op uw geactiveerde Lebara Mobile nummer.

 Ga verder

Mobile Internet

Download

Mobiel Internet


Voordelig internetten met uw mobiele telefoon? Kijk hier voor meer informatie en voor de juiste instellingen om te kunnen internetten.
Het Lebara Mobile portal heeft:

 • links naar populaire websites
 • zoeken via Google
 • internationale beltarieven
U vindt het portal op http://nl.lebara.mobi

 


Het Lebara Mobile portal is er in verschillende talen:
Nederlands, Engels, Pools, Arabisch en Duits.

 Mobiel Internet

Lebara Mobile – Eenvoudig , duidelijk en voordelig

Speech bubbles

Wanneer u wilt bellen met familie of vrienden in het buitenland dan zijn internationale gesprekken via Lebara Mobile de juiste keuze.

Met een glasheldere gesprekskwaliteit, gratis meertalige klantenservice, zeer aantrekkelijke tarieven naar meer dan 200 landen wereldwijd is Lebara Mobile de beste manier om contact te houden met familie of vrienden.

 Naar de shop

Over Lebara Mobile

Ontdek alles over Lebara Mobile; wie we zijn, wat we doen en waarom.

Waarom Lebara?

De visie van Lebara Mobile is om u toegang te geven tot voordelige, hoge kwaliteit internationale gesprekken met uw mobiele telefoon. Nu maakt u nog eenvoudiger contact met familie en vrienden met de nieuwe Lebara Mobile SIM-kaart.

Aanbiedingen

Kijk verder voor de aanbiedingen van Lebara Mobile