Nieuw! Chat & App databundel – onbeperkt online

Lekker appen met Lebara

  • Onbeperkte data tegen beperkte snelheid – 64 kb/s

  • Bundel om mee te Whatsappen

  • Prepaid mobiel internetten

  • Geen contract


                        Bundel opwaarderen               

 

 

De datasnelheid is maximaal 64 kb/s op het 3G netwerk. Met deze snelheid kun je Whatsappen, Twitteren en iMessages versturen. Wil je ook kunnen streamen en e-mailen, kies dan voor een 3G data bundel of 4G data bundel.

 

 


×

Heeft u nog geen Lebara prepaid simkaart?

Bent u nog geen klant van Lebara? Vraag dan nu een gratis Lebara simkaart voor prepaid beltegoed en prepaid data aan. Nadat u de gratis prepaid simkaart ontvangen heeft, kunt u online of in één van de winkels een prepaid beltegoed of databundel opwaardering doen.

Chat & App databundel - Onbeperkt data @ 64 kb/s

  • Mobiel internet
    in Nederland

    Onbeperkt data*

€5,00

30 dagen geldig

Opwaarderen

 

 

Let op: Na activatie van een Chat & App databundel wacht u totdat u van Lebara een activatie SMS heeft ontvangen. Zet vervolgens uw toestel uit en na 15 seconden weer aan en u toegang heeft tot mobiel internet. De maximale downloadsnelheid is 64 kb/s op het 3G netwerk.

 

 

De voordelen van Lebara Chat & App databundel:

 

1. Onbeperkt data gebruiken tegen beperkte snelheid – 64 kb/s

Met Lebara Chat & App databundel kunt u een maand lang onbeperkt chatten en appen.

 

 

2. Geen contract

Een Lebara Chat & App bundel koopt u gemakkelijk zonder contract en u er zijn geen verborgen kosten. De Lebara Lebara Chat & App bundel is prepaid datategoed. Dit betekent dat u zelf bepaalt wanneer en voor hoeveel u opwaardeert en of u het combineert met andere producten van Lebara.

 

 

Algemene voorwaarden 

*Na activatie van een Chat & App databundel wacht u totdat u van Lebara een activatie SMS heeft ontvangen. Zet vervolgens uw toestel uit en na 15 seconden weer aan en u toegang heeft tot mobiel internet. De maximale downloadsnelheid is 64 kb/s op het 3G netwerk. Er geldt een fair use policy van 3 GB. Wanneer uw bundel volledig is verbruikt, maar nog wel geldig is, betaalt u € 0,39/MB op standaard 3G snelheid. Wanneer u een Chat & App bundel opwaardeert en al een 3G of 4G databundel actief heeft, wordt de 3G of 4G databundel eerst opgebruikt of moet de 3G of 4G databundel verlopen zijn voordat de Chat & App bundel wordt geactiveerd. Zet uw toestel uit en weer aan om toegang te krijgen tot de Chat & App bundel. Het datategoed blijft geldig voor de duur van tot 30 dagen na activatie. De bundel wordt niet automatisch vernieuwd. Lebara producten zijn bedoeld voor persoonlijk gebruik en mogen alleen worden gebruikt voor niet commerciële doeleinden. Aan deze uiting kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en drukfouten voorbehouden. Voor de algemene voorwaarden en tarieven zie lebara.nl