Promoties

Voorwaarden beltegoed voorschot service

1.1 Wanneer u beltegoed te kort komt, dan kunt u per SMS een aanbod van Lebara ontvangen waarin een voorschot service wordt aangeboden. Deze service houdt in dat u een beltegoed voorschot kan ontvangen met een waarde van maximaal €10 tegoed. De servicekosten die daarvoor betaald moeten worden, zijn maximaal 20% van de hoogte van het tegoed. In de SMS wordt aangegeven hoeveel tegoed als voorschot kan worden bijgeschreven en wat de servicekosten zijn die u daarvoor extra moet betalen.
1.2 Als deze service wordt aangeboden dan is dat alleen bij 10=20 beltegoed en niet bij Lebara One producten.
1.3 Als u dit aanbod accepteert, wordt het voorschot, samen met de servicekosten, in mindering gebracht op de eerstvolgende opwaardering die u doet.
1.4 U kunt het aanbod accepteren door gratis EUR te sms’en naar 8800. Als u een aanbod voor de voorschot service heeft ontvangen, kan u door AUTO naar 8800 te sms’en aanmelden voor een automatische opwaardering en dan wordt het voorschot automatisch opgewaardeerd tegen servicekosten elke keer als u beltegoed te kort komt. Afmelden voor deze dienst kan door AUTO*STOP te sms’en naar 8800.
1.5 Of u in aanmerking komt voor een voorschot wordt door Lebara bepaald en bevestigd.
1.6 Het voorschot tegoed is geldig tot 90 dagen.
1.7 Het voorschot tegoed kan alleen gebruikt worden voor bellen, sms’en, datagebruik en klantenservice gesprekken en niet voor roaming, databundel producten, voicemail en premium nummers.
1.8 Het voorschot toegoed is na bijschrijven direct beschikbaar.
1.9 Deze dienst kan op elk moment door Lebara stopgezet of gewijzigd worden.
1.10 Lebara is gerechtigd de dienst buiten gebruik te stellen, indien er een vermoeden is van schendig van deze algemene voorwaarden, fraude of onrechtmatig gebruik van de dienst.
1.11 De Algemene voorwaarden van Lebara zijn ook van toepassing op deze dienst: www.lebara.nl/AlgemeneVoorwaarden. Indien er een conflict ontstaat tussen de voorwaarden van de voorschot dienst en de Algemene voorwaarden, dan gelden de Algemene voorwaarden boven de voorwaarden van de dienst.