Lebara Mobile “Refer a friend”: Algemene Voorwaarden

Hierbij informeren wij u dat het Lebara Vrienden doorverwijzen programma vanaf 08/07/16 niet langer beschikbaar is. Als u een vriend doorverwezen heeft voor 08/07/16 zal Lebara de beloning hiervoor nog gewoon vergoeden.

In deze algemene voorwaarden verwijst “u” naar de bestaande klant met een actief telefoonnummer van Lebara. “Doorverwezen persoon” verwijst naar de nieuwe klant die geïntroduceerd wordt bij Lebara door het “Refer a friend”-programma van Lebara. “Lebara” verwijst naar Lebara Ltd.

Lebara behoudt het recht om het “Refer a friend”-programma te allen tijde in te trekken of te wijzigen.

U kunt op een van de twee volgende manieren deelnemen aan het “Refer a friend”-programma:

  • Genereer een unieke doorverwijslink. Ga naar refer.lebara.nl om deze link te genereren.
  • Ontvang een unieke doorverwijslink van Lebara via sms. Deze link kan opgehaald worden op refer.lebara.nl.

Slechts één unieke doorverwijslink is toegestaan per uniek Lebara-telefoonnummer. In het geval van een geschil prevaleert de link die als eerste gegenereerd is, en de beslissing van Lebara is definitief.

U kunt vrienden en familie doorverwijzen zodat ze een simkaart kunnen bestellen in de volgende landen: Verenigd Koninkrijk, Polen, Nederland, Frankrijk, Spanje en Duitsland.

U kunt uw unieke doorverwijslink gebruiken om Lebara aan vrienden en familie aan te bevelen via verschillende communicatiekanalen zoals, maar niet beperkt tot, sms, e-mail en sociale netwerken.

Vrienden en familie moeten uw unieke doorverwijslink gebruiken om ervoor te zorgen dat de doorverwijzing aan uw account gekoppeld wordt.

U dient verbonden te blijven aan het Lebara-nummer geassocieerd met de unieke doorverwijslink of zoals genoemd tijdens het bestelproces van de simkaart om in aanmerking te komen voor het beltegoed. “Verbonden” houdt in dat uw Lebara-simkaart actief is.

U komt in aanmerking voor €5 gratis beltegoed als de doorverwezen persoon voor het eerst met €10 of meer opwaardeert met uw unieke doorverwijslink. U kunt maximaal 5 personen doorverwijzen. Doorverwezen personen komen tegelijkertijd ook in aanmerking voor €5 gratis beltegoed in de vorm van een eenmalig promotioneel tegoed. Het €5 gratis beltegoed is 30 dagen geldig na ontvangst voor zowel uzelf als de doorverwezen persoon, nadat de doorverwezen persoon zijn of haar eerste opwaardering van €10 of meer heeft uitgevoerd en zowel u als de doorverwezen persoon een actieve en verbonden Lebara-klant blijft voor ten minste 30 dagen. Zowel uzelf als de doorverwezen persoon wordt via sms op dezelfde dag op de hoogte gesteld over het ontvangst van het promotionele tegoed.

Promotioneel tegoed wordt uitbetaald in de valuta (of valuta’s) van het land waarin uw Lebara-simkaart en de Lebara-simkaart van de Doorverwezen persoon actief zijn ten tijde van de doorverwijzing. Deze zijn het Verenigd Koninkrijk (£), Frankrijk (€), Spanje (€), Nederland (€), Duitsland (€) en Polen (PLN).

Gratis en bonus beltegoed kan niet worden gebruikt voor roaming (bellen, SMS’en of mobiel internet in het buitenland) en voor betaalde service- en informatienummers zoals 09xx nummers, premium diensten zoals betaalde SMS en/of voice diensten.

Premium diensten zoals betaalde SMS en/of voice diensten. Gratis beltegoed telt niet mee voor andere loyaliteitsprogramma’s, zoals het Lebara Rewards-programma. Ga naar www.lebara.nl voor informatie over andere loyaliteitsprogramma’s

Gratis beltegoed mag alleen gebruikt worden in combinatie met uw bestaande Lebara-nummer en is niet-overdraagbaar en niet inwisselbaar. Geld of alternatieve kredieten worden niet verstrekt.

Lebara houdt u om de zoveel tijd per sms op de hoogte over uw gratis beltegoed. Door deelname aan het “Refer a friend”-programma stemt u in met de ontvangst van tekstberichten over het “Refer a friend”-programma.

Lebara behoudt het recht om naar eigen inzicht te weigeren gratis beltegoed te verstrekken of om de registratie van een nieuwe Doorverwezen persoon niet te accepteren. Dit omvat (maar is niet beperkt tot) situaties waarin het van mening is dat er oneerlijk gebruik heeft plaatsgevonden, verdenking van schending van deze algemene voorwaarden, fraude, misbruik van het “Refer a friend”-programma of indien een geblokkeerd nummer is.

Door deelname aan het “Refer a friend”-programma stemmen zowel u als mogelijke Doorverwezen personen in met deze algemene voorwaarden van het “Refer a friend”-programma. Alle deelname-instructies maken deel uit van deze algemene voorwaarden.

Het “Refer a friend”-programma kan niet gebruikt worden in combinatie met andere promoties.

De algemene voorwaarden van het “Refer a friend”-programma dienen gelezen te worden in combinatie met de Algemene Voorwaarden van Lebara, beschikbaar op www.lebara.nl. In het geval van een conflict tussen de algemene voorwaarden van het “Refer a friend”-programma en de Algemene Voorwaarden van Lebara, prevaleren de Algemene Voorwaarden van Lebara.

Lebara Limited, Tav Customer Service NL, 25 Copthall Avenue, London, EC2R 7BP, Engeland is de promoter van dit “Refer a friend”-programma. Het gratis beltegoed wordt uitgegeven en ingewisseld door Lebara.