Roaming

Met roaming bent u met uw Lebara SIMkaart in ongeveer 200 landen bereikbaar. Controleer hier de beschikbaarheid van netwerken, diensten, en tarieven.

Roaming-bundel*
Voor maar €1 per dag en alleen op de dagen wanneer u er gebruik van maakt: Meld je aan voor de roaming bundel Roaming naar 8800

* Voorwaarden Roaming

Gespreksroaming:

De hierboven vermelde tarieven zijn nettotarieven en worden als zodanig betaald met uw Lebara One-beltegoed. Indien u gebruikmaakt van Lebara “10=20”-beltegoed dient u de vermelde tarieven te verdubbelen. U betaalt echter slechts de helft omdat Lebara 100% gratis beltegoed biedt op 10=20- en 20=40-opwaardeerkaarten. Bonus beltegoed en tegoed opgeslagen op een SIM-kaart bij aankoop kunnen niet gebruikt worden voor roaming.

Dataroaming:

Indien u een Lebara One-account heeft, kunt u uw Lebara One-tegoed niet gebruiken voor de Data Roaming Service. U kunt alleen uw Lebara “10=20”-tegoed gebruiken voor de Data Roaming Service. De hierboven vermelde tarieven voor mobiel internet zijn nettotarieven. Indien u gebruikmaakt van uw Lebara “10=20”-tegoed dient u de vermelde tarieven te verdubbelen. U betaalt echter slechts de helft omdat Lebara 100% gratis tegoed biedt op 10=20- en 20=40-opwaardeerkaarten. Bonus tegoed en tegoed opgeslagen op een SIM-kaart bij aankoop kunnen niet gebruikt worden voor roaming.